Almenara: Almenara facilitar l'ampliaci de les terrasses de bars i restaurants


 
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-04-2020
 

L'alcaldessa d'Almenara ha anunciat que el consistori collaborar amb els bars i restaurants de la localitat possibilitant l'ampliaci de les seues terrasses de manera gratuta, amb l'objectiu que aquestes siguen ms grans perqu tinguen una major capacitat de gent pel fet que en les primeres fases de reobertura hi haur mesurades de distanciament. Aix, Estbaliz Prez ha assenyalat que el nostre objectiu s collaborar amb el sector i estudiarem les condicions i ubicacions de les terrasses case a cas per a valorar com es poden ampliar i si per a tal fi cal prendre algunes mesures quant a supressi d'alguna plaa d'estacionament o talle parcial del carrer.

Per aix informa que des de l'ajuntament, a travs de la Policia Local, es contactar amb els diversos locals per a veure les intencions i les possibilitats existents. No obstant aix, recomana que siguen tamb els propis bars i restaurants els que es posen en contacte amb el consistori. Cal assenyalar que de l'ajuntament s'estar pendent de les normatives que es publiquen en el BOE sobre aquest tema per a acabar d'ultimar tots els detalls i possibilitats, per si en la normativa final es concreta l'assenyalat ahir sobre aquest tema, actuarem d'aquesta manera

D'altra banda, tal com es va realitzar en el seu moment amb els comeros i petites empreses que estan oberts actualment, dilluns que ve comenar el repartiment de mscares a tots aquells comeros que briguen de nou les seues portes per a comenar les seues activitats dins de la denominada fase 0 de la desescalada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana