Almenara: El PP presenta una bateria de propostes per protegir Almenara i rescatar els autnoms


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195358_121107/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-05-2020
El PP presenta una bateria de propostes per protegir Almenara i rescatar els autnoms

El Grup Municipal del Partit Popular a Almenara ha registrat hui a l'ajuntament una bateria de propostes per a protegir als vens i rescatar a autnoms i pimes. L'objectiu, tal com ha assenyalat la portaveu del PP a Almenara, Amparo Esteve, s que els nostres vens tinguen la garantia que la fi del confinament arriba acompanyat de mesures sanitries de protecci a la ciutadania i d'un pla d'ajudes econmiques i reactivaci per a frenar la sagnia de l'atur.

Esteve, que no podr acudir aquesta vesprada a la reuni perqu alcaldia ha mantingut la sessi en un horari laboral per a la regidora, confia que el PSPV tinga en compte aquesta bateria d'iniciatives que ens han traslladat els vens en llaures a millorar la tragdia que ha suposat a tots els nivells la pandmia del *coronavirus.

Des del PP, assenyala Esteve, exigim garantir a tota la poblaci la protecci per a eixir al carrer sense risc a contagis. Mscares i test no sn una opci, sn una obligaci que ha de garantir l'Ajuntament d'Almenara a tots els vens, com tamb la desinfecci de la via pblica.

En el pla social, urgeix reforar l'atenci als majors, com a poblaci de risc, i respondre als menors que gaudien de beca de menjador i que el Consell ha deixat fora. Aix mateix, l'atenci a l'emergncia social amb un increment en la partida de Serveis Socials s prioritari. Tot aix recolzat en mesures fiscals de suport a les famlies, baixant l'IBI urb, rstic i eliminant la taxa agrcola. Aix mateix, cal rebaixar impostos i flexibilitzar pagaments.

Finalment, en el pla econmic, s urgent que hi haja un pla d'ajudes a autnoms i pimes, a emprenedors i microempreses locals, aix com un pla de reactivaci econmica per a evitar que la sagnia de l'atur que s'est encebant amb la poblaci genere ms tragdies familiars. En aquest sentit, explica Esteve, si no hi ha diners, cal exigir al Consell i a la Diputaci, aix com al Govern d'Espanya, que ens abone els deutes pendents. Ara ms que mai s l'ajuntament la instituci que des de primera lnia ha de vetlar pels seus vens.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana