Almenara: El dimecres reobri el Centre d'Interpretaci de la Lnea XYZ d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195509_121239/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195509_121239/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-05-2020
El dimecres reobri el Centre d'Interpretaci de la Lnea XYZ d'Almenara

El Centre dInterpretaci de la Lnia XYZ situat a la Casa dels Anglesos dels Estanys dAlmenara obrir dimecres que ve de nou les seues portes desprs d'entrar la localitat en la Fase 1 de la desescalada pel covid-19. El centre estar obert els mesos de maig i juny de dimecres a divendres de 9 a 13 hores. Les visites a l'exposici permanent es podran realitzar durant aquest horari. Per a accedir al seu interior, per qestions sanitries, ser obligatori l's de mscara. Tamb hi haur control d'aforament.

D'altra banda tamb es posaran en marxa les rutes i visites guiades, amb Lara Cardona al capdavant. En aquest cas, cal assenyalar que segons la normativa vigent per a l'actual fase, estaran limitades a un mxim de 10 persones per ruta. Ser imprescindible per aquest motiu la inscripci prvia a les mateixes a travs del correu electrnic centrexyzalmenara@gmail.com. Les rutes al maig seran el prxim cap de setmana, dissabte 23 i diumenge 24, mentre que al juny seran els dies 6, 7, 27 i 28.

Cal assenyalar que l'obertura i condicions per a les visites i rutes guiades del Centre XYZ d'Almenara s'anir adaptant a la normativa que estiga en vigor a cada moment de la desescalada o futura nova normalitat, ats el marc legal que regule en cada fase les activitats que all es realitzen.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana