Almenara: Almenara convoca un concurs de cartells per a commemorar el Dia de l'Orgull LTGBI+


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195649_121369/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 03-06-2020
Almenara convoca un concurs de cartells per a commemorar el Dia de l'Orgull LTGBI+

L'Ajuntament d'Almenara a travs de les rees d'Igualtat, Joventut i Cultura ha convocat un concurs de cartells amb motiu de la celebraci el prxim 28 de juny del dia de l'Orgull LGTBI+ amb un premi de 100 euros per a consumir-los comprant en el comer local d'Almenara. En el concurs podran participar persones entre 11 i 30 anys, b de manera individual, b de manera collectiva.

Els cartells, que hauran de ser indits i originals hauran de reflectir la reivindicaci del Dia Internacional LGTBI+ en el seu disseny i incorporar la frase 28 de juny, Dia Internacional de lOrgull LGTBI. Almenara 2020. A ms haur de tindre un espai per a incorporar l'escut del municipi. Els cartells podran ser en valenci o en castell, i hi haur llibertat quant a les tcniques utilitzades, fotografies, dissenys digitals, o treballs manuals sempre que es puguen imprimir. Hauran de ser en una grandria DIN-A3.

Les persones interessades a participar hauran d'enviar els cartells abans del 17 de juny als correus cultura@almenara.es o casaljove@almenara.es afegint un formulari amb les dades d'autors o autor. Cal assenyalar que en l'obra no pot haver-hi signatures ni cap dada que identifique a l'autor o autors. El jurat fallar el premi el 18 de juny i a partir del 22 es podr contemplar una mostra dels cartells participants en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire d'Almenara. Totes les persones interessades poden consultar les bases completes del concurs en les xarxes socials de l'ajuntament aix com tamb en els propis departaments del consistori.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana