Almenara: El PP exigeix hui en ple solucions a la problemtica dels mosquits a Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195871_121552/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-06-2020
El PP exigeix hui en ple solucions a la problemtica dels mosquits a Almenara

Els vens d'Almenara estan farts d'haver de lluitar contra una plaga que cada any s ms virulenta com a conseqncia de la falta d'implicaci de les institucions que sn competents en aquesta matria. La portaveu del PP a Almenara, Amparo Esteve, reclamar dem en ple la lluita efica contra una plaga que amenaa amb convertir-se en una alarma sanitria si no s'actua amb contundncia i de manera coordinada.
La proposta que eleva el PP al ple exigeix la implicaci de la Generalitat Valenciana i tamb la Diputaci. El mosquit no entn de fronteres terrestres i si no s'actua d'una forma conjunta i amb la coordinaci d'un Consell que des de fa anys eludeix la seua responsabilitat, el resultat s que els mosquits no sols generen molestes picades, sin que a ms condicionen l'agricultura i l'activitat econmica d'un sector clau com l'hostaleria.
Des del PP, exigim que la Generalitat recupere les brigades antimosquits que va anunciar al novembre de 2018 i de les quals no sabem absolutament res. Almenara, amb una zona de marjal important, presenta les condicions idnies perqu aquest insecte es reprodusca de manera massiva, com ja hem notat per la virulncia de les picades.
Aix les coses, i en llaures a oferir solucions als problemes que ens presenten els nostres vens, la moci que presentem pretn incrementar els esforos, tant econmics com de plantilla per part de les institucions competents en la lluita contra el dpter. I a aix s'ha de sumar la implicaci de l'ajuntament, a travs dels tractaments que a nivell local es realitzen per a controlar les larves del dpter.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana