Almenara: Almenara repartir 6.000 euros en premis per a impulsar el comer local


 
La Plana al Dia | Almenara | General | 11-09-2020
 

A partir del dijous 8 d'octubre l'Ajuntament d'Almenara comenar una campanya per al foment i promoci de les compres en el comer local, les consumicions en bars, restaurants i cafeteries, les activitats en petites empreses locals o els serveis que presten els autnoms. La campanya, dotada amb 6.000 euros en premis, portar per lema Oberts per a tu, oberts per tu i s'emmarca segons ha explicat el regidor de comer, Juan Cruces en les mesures de l'Ajuntament d'Almenara destinades a reactivar l'economia local desprs de l'aparici del coronavirus i que ve recollida en els acords de les taules de reconstrucci.

Aix, a partir del 8 d'octubre, qualsevol compra o servei superior a 15 euros en els establiments, empreses o autnoms adherits a la campanya pot tindre premi. Per a aix, el client ha d'acudir amb el tiquet de compra al Mol dArrs, on es validar i podr extraure un dels 10.000 bitllets que hi haur en una urna habilitada en aquest espai. Entre ells es trobaran cinc vals de 100 euros cadascun, 10 de 50 euros, 50 de 20 euros, i 400 de 10 euros. Tots ells s'hauran de gastar en el comer local i seran nominatius ja que en cada val figurar en quin establiment o servei es podran gastar els euros del val premiat. Es podran extraure tants bitllets com tiquets de compra superiors a 15 euros es presenten. La campanya estar en marxa fins que s'esgoten els bitllets premiats.

A la campanya podran adherir-se tots els comeros, empreses i autnoms d'Almenara. Podran sollicitar la inscripci b a l'Ajuntament d'Almenara, o a travs d'altres mitjans com el correu electrnic almenara@touristinfo.net o b trucant al telfon 96 26 23 100 de dimecres a dissabte en horari de 10 a 13.30 hores. El termini d'inscripci finalitzar el 23 de setembre.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana