Almenara: Almenara no autoritzar casals de penyes ni ocupacios de la via pblica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196254_121899/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almenara | General | 15-09-2020
Almenara no autoritzar casals de penyes ni ocupacios de la via pblica

L'Ajuntament d'Almenara a causa de la situaci sanitria per la pandmia de la covid-19 no autoritzar enguany cap casal ni penya davant la prxima arribada de les dates en les quals haurien de celebrar-se les festes patronals de la localitat. Al mateix temps tamb s'informa que no hi haur cap mena d'autoritzacions per a l'ocupaci de la via pblica per a la realitzaci d'esdeveniments. Tamb queda prohibit el consum d'alcohol al carrer.

Policia Local, Gurdia Civil i agents de la Policia Autonmica reforaran la vigilncia durant aquestes jornades en la localitat per a impedir les activitats no autoritzades que suposen aglomeracions de gent i risc per a la salut, vetlant pel compliment de les resolucions vigents de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica. Segons els decrets vigents, les infraccions greus podran ser sancionades amb multes d'entre 601 i 30.000 euros, mentre que les molt greus amb multes d'entre 30.001 euros i 60.000.

Tamb en el cas que es produsquen reunions familiars o d'amistats es recomana que s'atinguen a les normatives vigents, respectant distncies, l's de la mscara, aix com controlar el nombre d'assistents, sempre ateses les recomanacions de la Conselleria de Sanitat.

L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha demandat ara ms que mai, molta responsabilitat i compliment de les normes i recomanacions per la salut de tots i totes. Prez ha assenyalat que sabem que s'acosten dies en qu s habitual reunir-nos i passar-ho b, per aquest s un any especial en el qual no podrem fer-lo com de costum, per aix s moment d'actuar amb altura de mires perqu ms endavant tots i totes puguem gaudir i celebrar les nostres festes i esdeveniments com es mereixen, per per a tornar a aquestes celebracions ara cal ser ms responsables que mai.

Al mateix temps, tamb cal recordar que en els locals de restauraci l'aforament a l'interior s del 75% i a les terrasses el 100% de les taules autoritzades, aix com que la distncia entre taules ha de ser de 1,5 metres i que noms pot haver-hi un mxim de 10 persones per taula o agrupaci de taules. Als clients informar-los que han de portar la mscara posada quan no s'est consumint, mscara que recordem s obligatria. Finalment recordar que est prohibit fumar a menys de 2 metres d'altres persones.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana