Almenara: Acaba la programaci cultural a la platja Casablanca d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196277_121920/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almenara | General | 16-09-2020
Acaba la programaci cultural a la platja Casablanca d'Almenara

Amb la recent conclusi del cicle de concerts a la Biblioteca de la platja titulat la mar de Cultures ha acabat amb xit la programaci cultural estival a la Platja Casablanca d'Almenara que enguany s'ha adaptat a les mesures sanitries necessries per la covid-19 canviant els formats de les activitats i limitant els aforaments amb l'objectiu de realitzar activitats per amb la mxima seguretat possible. Grcies al compliment dels protocols la programaci ha sigut tot un xit, especialment en els nous formats musicals.

Aix, cal recordar que va comenar amb Msica segura a la Plaa, cicle pel qual van desfilar LeClerc, Dinette, Pleasant Dreams, Besarabia,*Tel.lric i els grups de lAssociaci Musical Santa Ceclia dAlmenara i va continuar amb la novetat de les primeres activitats en la nova seu de la Biblioteca de la Platja, amb la mar de Cultures que oferia msica amb arrels mediterrnies i per la qual han passat Xiomara Abello i Toni Porcar Rubio; Ramon Godis i Alejandro Royo; i finalment Udiva. Aquest cicle va ser organitzat per l'associaci Arrels en collaboraci amb el Patronat de Turisme de la Diputaci de Castell i l'Ajuntament d'Almenara. Les actuacions tamb es van celebrar a Almassora i Torreblanca. Amb Msica Segura a la Plaa i la Mar de Cultures s'ha obert un escenari musical de concerts de xicotet format amb actuacions de qualitat que es repetiran en el futur.

La programaci estiuenca s'ha completat amb el captol infantil amb la celebraci del Estiuet amb Seguretat en el Parc Municipal on al llarg de diversos diumenges de juliol i agost s'han realitzat obres de teatre i conta-contes per als ms menuts i menudes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana