Almenara: El PP demana protegir alumnes i docents d'Almenara amb el servei d'infermeria escolar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196309_121944/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 22-09-2020
El PP demana protegir alumnes i docents  d'Almenara amb el servei d'infermeria escolar

El Grup Municipal del Partit Popular a Almenara ha reivindicat la necessitat de protegir i garantir la seguretat d'alumnes i docents en els centres educatius de la localitat amb la incorporaci de la infermeria escolar. La prestaci, que el PP elevar en forma de moci al ple que tindr lloc dimecres que ve 23 de setembre, confia a ser ben acollida per l'equip de govern perqu s una mesura positiva, que dona seguretat a les famlies, amb una cobertura professional i una atenci sanitria directa en un moment excepcionalment necessari, tal com ha assenyalat la portaveu del Grup Municipal, Amparo Esteve.
La iniciativa que el PP eleva al ple proposa exigir a la Generalitat Valenciana de Ximo Puig la necessitat d'implantar aquesta prestaci en centres educatius. El Consell ha d'assumir aquest servei i Puig acordar amb la seua scia Mnica Oltra la posada en marxa d'un recurs que ella mateixa, quan estava en l'oposici, reclamava de manera activa en manifestacions.
Ara que forma part del govern del Consell, s el moment d'aplicar all que reivindicava amb pancartes i samarretes. I fer-ho al costat del seu soci socialista, Ximo Puig, el mateix que ara est negant aquesta prestaci que tan necessria s en plena pandmia provocada pel Covid-19.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana