Almenara: Almenara estableix les normes d'accs al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196454_122070/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-10-2020
Almenara estableix les normes d'accs al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Amb motiu de la pandmia per la Covid-19, l'Ajuntament d'Almenara ha establit una srie de normatives sanitries que hauran de complir-se en el Cementeri Municipal per a acudir en Tots Sants amb una major seguretat tal com ha explicat l'alcaldessa Estbaliz Prez. Destacar que l'aforament estar limitat i que hi haur un horari especial del 24 d'octubre a l'1 de novembre que ser de 9 a 19 hores.

Quant a l'accs, haur de realitzar-se per la porta principal, i ja dins del recinte hi haur carrils d'entrada i eixida del mateix que hauran de respectar-se pel b de tots i totes. Tamb haur de respectar-se la distncia social dins de les installacions.

A ms a la porta d'accs es prendr la temperatura a totes les persones que desitgen entrar en el recinte. All tamb hi haur un punt d'hidrogel perqu la gent que accedisca puga desinfectar-se les mans a l'entrada. Al mateix temps s'entregaran guants a totes les persones que hagen d'usar les escales o els necessiten. Tamb recordar que no es podr fumar dins de les installacions del cementeri municipal i que dins continuar sent obligatori l's de la mscara.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana