Almenara: Almenara tanca parcs, jardins i rees recreatives per a frenar l'expansi de la COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196546_122155/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/10/196546_122155/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-10-2020
Almenara tanca parcs, jardins i rees recreatives per a frenar l'expansi de la COVID-19

L'Ajuntament d'Almenara ha pres una srie de noves mesures dins de les seues competncies municipals per a intentar frenar l'expansi de la covid-19. Les mesures, de moment, estaran en vigor des de dem 30 d'octubre fins al 15 de novembre inicialment. Aquestes noves normes han sigut consensuades amb els portaveus dels grups municipals i regidors no adscrits segons ha explicat l'alcaldessa, Estbaliz Prez.

Prez ha destacat l'increment de casos de coronavirus a nivell global que s'est produint, per la qual cosa a ms de les mesures que la resta d'administracions estan prenent i que tots hem de complir, des de l'Ajuntament d'Almenara, tamb impulsem una srie de normes i recomanacions a nivell local per a complir-les amb l'objectiu de previndre contagis i que no s'expandisca ms el virus.

Aix, a partir de dem estaran tancats els parcs infantils, jardins, rees de gimnstica i pipi-cans de la localitat. Tamb estaran tancades al pblic les rees recreatives de la Muntanyeta del Dipsit i dels Estanys. Quant a edificis municipals, l'ajuntament tancar el Gimns Municipal aix com el Casal Jove. A ms no es permetr l'entrada de pblic al Camp de Futbol de la Corona. Al mateix temps s'informa que no se cedir cap espai pblic fins al 15 de novembre. D'altra banda, destacar que els contenidors de fem estaran amb les tapes obertes perqu no es toquen.

Tamb es recomana el trasllat de les activitats que es realitzen en llocs pblics amb poca ventilaci a espais oberts. Al mateix temps, es recomana a les associacions i entitats que organitzen activitats que els traslladen a espais oberts.

D'altra banda es limitar tamb l'acompanyament dels menors a una nica persona, tant als centres educatius, com a les activitats esportives i extraescolars. Igualment es recomana limitar al mxim els contactes socials anara dels grups de convivncia estable i es recorda que les reunions fora d'aquests grups sn d'un mxim de 6 persones.

A ms es recomana eixir del domicili sol el preu i evitar els espais tancats el mxim possible, aix com que es mantinguen les mesures d'higiene, llavat de mans, mscara i distncia. A ms es recorda que s'han de complir els perodes d'allament o quarantena per a les persones que siguen casos confirmats aix com dels seus contactes estrets.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana