Almenara: Almenara tanca les installacions esportives i culturals davant l'augment dels casos de COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196679_122272/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almenara | General | 17-11-2020
Almenara tanca les installacions esportives i culturals davant l'augment dels casos de COVID-19

Davant l'augment de casos positius per covid-19 a Almenara, hui ja sn 27 segons les dades de la Conselleria de Sanitat, l'alcaldessa Estbaliz Prez ha realitzat un decret ampliant les mesures ja existents per a frenar l'increment. Les noves mesures estaran inicialment vigents des d'aquesta mitjanit fins a la mitjanit del 9 de desembre. L'alcaldessa ha assenyalat que no ens haguera agradat ampliar les mesures que vam prendre fa uns dies per l'augment de casos fa que les incrementem per a buscar frenar la incidncia pel que junt al compliment d'aquestes mesures, demanem com sempre la responsabilitat individual per fer front a la pandmia.

La primera de les mesures preses s prorrogar les ja establides fins a la mitjanit del 9 de desembre com sn entre altres el tancament de parcs infantils, jardins, zones verdes, pipi-ca, parc de gimnstica de la tercera edat aix com les zones recreatives de la Muntanyeta del Dipsit i l'Estany o el tancament del gimns i Casal Jove.

A ms, en aquest nou decret s'amplien les mesures amb el tancament de totes les installacions esportives municipals i alhora, suspendre temporalment totes les activitats esportives, culturals i educatives no reglades. Tamb es decideix suspendre qualsevol activitat esportiva o cultural organitzada en edificis municipals o espais pblics per qualsevol persona, associaci o entitat. Tamb en el decret es prohibeixen les excursions pel terme municipal de grups de ms de 6 persones.

Tamb es prioritzar l'atenci telefnica i telemtica en els serveis d'atenci al pblic municipals. Quan l'atenci presencial resulte imprescindible, es realitzar mitjanant cita prvia en el telfon 962 62 48 01. Finalment tamb s'ordena que es reforce el servei de Policia Local per a vetlar pel compliment de les mesures preses per a controlar la covid-19.

L'alcaldessa, Estbaliz Prez, ha assenyalat que estem davant un moment complicat per la pandmia, per la qual cosa s moment de demanar responsabilitat als nostres vens, i que actuen amb les pautes preventives per la covid-19 restringint les seues reunions socials aix com complint amb la mscara, la higiene de mans, la distncia social, la ventilaci i totes les normes establides per les diverses administracions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana