Almenara: Almenara possa en marxa la VI edici del concurs de fotografia escolar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196777_122355/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 26-11-2020
Almenara possa en marxa la VI edici del concurs de fotografia escolar

Fins al prxim 2 de desembre estar obert el termini perqu els escolars interessats puguen presentar de manera digital les fotografies participants en la VI edici del concurs de fotografia escolar Vila dAlmenara 2020 organitzat pel Grup Fotogrfic dAlmenara (GFAL) i patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara.

En el concurs podran participar alumnes d'entre 6 i 18 anys escolaritzats i empadronats a Almenara. El concurs se subdividir en tres categories, la d'Educaci Primria, que comprn de 6 a 12 anys, la d'ESO que comprn la franja de 13 a 16 anys i la de Batxillerat que se situa entre els 17 i 18 anys. Cada participant haur d'enviar un mxim de 3 fotografies en format digital i grandria lliure al correu gfalmenara@gmail.com indicant les dades necessries que sn nom, cognoms, adrea, telfon, correu electrnic, centre educatiu, edat, curs i categoria en la qual participa. Pel que respecta a l'a temtica, aquesta ha de quedar englobada en el municipi, com sn els edificis, monuments, costums, festejos, tradicions, espais naturals, o activitats entre altres apartats.

La decisi del jurat ser el dia 4 de desembre, que es comunicar als guanyadors de cada categoria. Si la situaci sanitria ho permet hi haur una exposici posterior i lliurament de premis, que seran: una cmera digital d'aventura i un diploma per al guanyador de cada categoria i un detall i diploma per al segon i tercer classificat en cadascuna de les seccions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana