Almenara: Almenara tanca 2020 amb un 24% ms d'atur i el PP exigeix mesures que generen ocupaci


 
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-01-2021
Almenara tanca 2020 amb un 24% ms d'atur i el PP exigeix mesures que generen ocupaci

L'exercici 2020 ha tancat a Almenara provocant un increment del 24% de l'atur. Hui sn ms de 250 famlies les que s'han quedat sense ocupaci en un any destructiu que al desembre de 2019 xifrava el nombre d'aturats en 213.
s necessari activar solucions eficaces que asseguren als nostres vens oportunitats que garantisquen un futur. Per a Amparo Esteve, portaveu del PP a l'Ajuntament d'Almenara, considera urgent treballar per a greixar el motor de l'economia. I hem de fer-ho per a frenar aquest increment gradual d'aturats que al desembre de 2019 era de 2013 i ha passat a situar-se en 264 al desembre de 2020.
Des del Partit Popular d'Almenara, hem plantejat des del minut zero d'aquesta pandmia la necessitat de treballar des de l'administraci pblica per a habilitar mesures que exercisquen de dic de contenci davant una desacceleraci econmica que amenaa amb convertir-se en crisi. I per a ser tils, assenyala Esteve, s fonamental injectar liquiditat en els qui cada dia alcen la persiana del seu negoci, s'esforcen per donar servei i generar ocupaci, i arrisquen la seua capital per a oferir benestar.
En aquest sentit, l'inici de 2021 ens llana unes dades preocupants que a nivell nacional tots els indicadors econmics adverteixen que seguiran a un ritme creixent. Per tant, des del PP reclamem la mxima inversi per als autnoms que asseguren que la seua activitat continua i no s'asfixien per les despeses que s o s que arriben tots els mesos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana