Almenara: Almenara s'acollir a les ajudes de l'IVACE per a millorar el polgon Trascastell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197172_122684/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 25-01-2021
Almenara s'acollir a les ajudes de l'IVACE per a millorar el polgon Trascastell

L'Ajuntament d'Almenara sollicitar per segona vegada les ajudes que proporciona lIInstitut Valenci de Competitivitat Empresarial (IVACE) des de la Generalitat Valenciana per a modernitzaci i millora de les rees industrials. En aquest cas la sollicitud d'ajudes estar valorada en 171.000 euros i aniran destinades a continuar modernitzant la zona industrial de Trascastell.

L'alcaldessa, Estbaliz Prez, ha assenyalat que una de les nostres apostes s la millora de les rees industrials amb diversos objectius, tindre unes zones modernes i preparades i per una altra posar-les en valor per a aconseguir noves empreses. Per tot aix continuem treballant a millorar els nostres parcs industrials, i en aquest cas busquem adherir-nos a les ajudes de la Conselleria dEconomia a travs de l'IVACE, igual que farem en altres convocatries que puguen sorgir i s'adapten a la nostra localitat.

En concret, la sollicitud d'ajudes per valor de 171.000 euros comprn una srie d'actuacions en la zona de Trascastell. Una de les iniciatives ser la millora de la illuminaci amb el canvi a led de les llums, aix com altres treballs i millores que sn molt necessaris en aquest mbit. Tamb es busca una important millora dels serveis contra incendis.

Les zones verdes tamb seran objecte d'inversions amb aquestes ajudes, millorant les existents i buscant la creaci d'un recorregut biosaludable. La senyalitzaci del Polgon tamb ser un altre punt de millora, tant l'horitzontal com la vertical. Finalment, tamb hi haur una millora de l'asfalt de l'rea industrial.

Cal assenyalar que en l'anterior convocatria de l'IVACE el consistori tamb es va adherir amb el que es van realitzar diverses actuacions tant en el Polgon Agrcola II i en el de Trascastell.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana