Almenara: Almenara restringir el pas de camions de ms de 3,5 tn pel nucli urb


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197448_122904/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/2/197448_122904/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 18-02-2021
Almenara restringir el pas de camions de ms de 3,5 tn pel nucli urb

L'Ajuntament d'Almenara restringir el pas de camions de ms de 3,5 tones per la localitat ateses les demandes venals, aix com tamb per evitar els perills que puguen ocasionar el pas d'aquests vehicles. De la mateixa manera en l'aparcament municipal noms podran estacionar els camions de gran tonatge de vens locals amb la pertinent autoritzaci, aix com els vinculats a empreses del municipi que tamb puguen estar autoritzats. Tamb hi haur autoritzacions per al pas de camions per la localitat, com per exemple a obres que s'estan realitzant o al supermercat entre altres qestions.

Per aix, el primer que s'ha realitzat s l'actualitzaci dels senyals informatius en els accessos de la localitat per al coneixement dels conductors. Aix s'han posat senyals informatius en zones com el Cam de la Vall d'Uix, Carrer Enric Valor, el Cam de la Platja, l'accs des de la Llosa, aix com en la rodalia de l'Institut o el Cam Rodana entre altres punts, segons ha informat el Cap de la Policia Local, Javier Navarro.

A ms tamb s'han tingut converses amb les empreses dels Polgons Industrials de la localitat per a informar sobre els accessos que han d'utilitzar els camions de gran tonatge com el cas del Polgon Agrcola o el de Trascastell on hauran d'accedir b pel Cam de la Vall d'Uix des de la A-7 o b per la zona posterior, s a dir accedint des de la Llosa, si venen des de l'antiga 340.

Al mateix temps segons ha explicat Javier Navarro, els camions de gran tonatge hauran d'entrar i eixir de l'aparcament municipal sempre pels carrers Corona i Enric Valor i cap a l'entrada a la localitat des de Valncia, mai cap al cam de la Vall d'Uix amb la finalitat d'evitar el tram del Carrer Corona entre els carrers Mol i Trascastell donada la seua perillositat.

Les persones interessades poden ja sollicitar la seua pertinent autoritzaci tant per a estacionar com per a circular en la Policia Local d'Almenara o en el Registre d'Entrada de l'ajuntament, on se'ls informar dels requisits necessaris per a aquesta.

Finalment destacar que prximament la Policia Local d'Almenara realitzar una campanya de conscienciaci i informaci sobre les noves mesures, desprs de la qual comenaran a aplicar-se sancions als camions que incomplisquen la normativa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana