Almenara: L'Ajuntament d'Almenara crea el primer concurs de Tik Tok amb motiu del Dia Internacional de la Dona


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197507_122951/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 25-02-2021
L'Ajuntament d'Almenara crea el primer concurs de Tik Tok amb motiu del Dia Internacional de la Dona

L'Ajuntament d'Almenara a travs de les regidories d'Igualtat i Joventut amb motiu de les prximes celebracions del 8 de Mar, Dia Internacional de la Dona, han posat en marxa el primer concurs de vdeos mitjanant la xarxa social Tik Tok titulat Coneixem el Feminisme amb l'objectiu de fomentar la igualtat entre la joventut, la supressi de les barreres que encara persisteixen, aix com per a eliminar els clssics estereotips que encara existeixen.

El concurs de Tik Tok estar dirigit a joves d'entre 13 i 35 anys, que hauran de realitzar un vdeo en aquesta plataforma d'una duraci d'entre 15 i 30 segons en el qual definisquen qu entenen per feminisme. Els vdeos es podran enviar des del 26 de febrer fins al 10 de mar al correu electrnic pgarcia@almenara.es o al whatsapp del nmero 623 42 52 17 incloent el nom, cognoms i telfon. Destacar que si els vdeos sn grupals, aquest haur de presentar-se nicament per una persona de l'equip. Igualment destacar que una persona podr presentar tantes obres com desitge. Totes les persones interessades podran informar-se en el Casal Jove.

PREMIS

El concurs tindr tres premis: un primer de 150 euros, un segon de 100 euros i un tercer de 50 euros, guardons que es donaran a conixer el 15 de mar a travs de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Almenara i del Casal Jove. El jurat valorar el contingut dels vdeos, els valors que transmeten, la seua originalitat, qualitat de la imatge, el muntatge i l'escenografia. Els vdeos presentats al concurs es publicaran posteriorment en les xarxes socials municipals i del Casal Jove.

A ms tamb s'anima a les persones participants al fet que fomenten la iniciativa i promocionen els seus propis vdeos de Tik Tok pujant-los als seus comptes d'Instagram. A ms tamb es proposa que utilitzen en les mateixes dues etiquetes #igualtatjovesalmenara i #coneixemelfeminisme, aix com que s'etiqueten els comptes d'Instagram @ajuntament_almenara i @casal_jove_almenara_
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana