Almenara: Almenara permetr l'ampliaci de les terrasses dels bars i restaurants desprs de la reobertura


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197511_122953/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 24-02-2021
Almenara permetr l'ampliaci de les terrasses dels bars i restaurants desprs de la reobertura

Davant la possible reobertura de les terrasses dels bars i restaurants a partir del prxim dimarts, l'Ajuntament d'Almenara ha iniciat contactes amb els locals per a oferir-los la possibilitat d'ampliar les seues terrasses per a poder acollir major nombre de clients. Aquesta ampliaci de terrasses no comportaria cap cost per als locals i es mantindria operativa fins que la situaci de la pandmia millore i les autoritats sanitries retiren de manera notable les limitacions. La mesura se sumaria a l'exempci de la taxa per a aquest any 2021, que ja es va anunciar en el seu moment.

L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha assenyalat que igual que vam fer en el seu moment posem en marxa aquesta mesura per a facilitar i ajudar als nostres bars i restaurants amb terrasses perqu puguen complir amb les normatives d'aforaments i distncies permeses sense perdre taules a l'aire lliure.

Des del consistori s'est contactant amb els diversos establiments, encara que es recomana als interessats que es passen per la Policia Local amb l'objectiu de veure com es pot realitzar l'ampliaci de les terrasses i com dur-la a terme per a ocasionar les mnimes molsties. A ms l'Ajuntament d'Almenara posar a la disposici dels bars i restaurants les tanques necessries per a la nova distribuci de les terrasses per a separar-les de la calada i protegir-les.

Finalment, l'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez ha demanat comprensi i empatia als vens dels bars i restaurants amb terrasses davant aquesta ampliaci que es realitza per a afavorir al sector que est passant per una situaci molt delicada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana