Almenara: El PP reivindica la incorporaci d'Almenara a l'associaci en defensa de la clemenules


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197594_123016/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-03-2021
El PP reivindica la incorporaci d'Almenara a l'associaci en defensa de la clemenules

El Partit Popular d'Almenara ha reivindicat la incorporaci de la localitat a la recentment creada associaci en defensa de la clemenules. Conformada per municipis de les comarques de la Plana Alta i la Plana Baixa, no entenem com una poblaci amb una base citrcola tan important com la d'Almenara no forma part d'aquest collectiu.
Amparo Esteve, portaveu del PP a Almenara, ha reivindicat la presncia dels nostres agricultors en aquest frum. Perqu s molt el talent i l'experincia que poden aportar a aquesta entitat per ms que el PSOE haja decidit que Almenara no estar present en l'associaci.
Cal assenyalar que sn 13 les localitats que conformen l'entitat, i sorprn i entristeix que Almenara, en la qual centenars de famlies viuen des de fa dcades d'aquesta producci de qualitat no estiga present en aquesta. En aquest sentit, explica la portaveu del PP, reclamem al PSOE que reconsidere aquesta negativa que ataca directament als interessos dels nostres agricultors.
Participar de l'associaci pot ajudar-nos a millorar el nostre producte i tamb pot ser de gran ajuda per al conjunt de professionals i institucions que conformen l'associaci. Per tot aix, des del Partit Popular creiem que tenim molt a perdre si no estem presents i, per contra, molt a guanyar si participem en aquest frum.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana