Almenara: Almenara convoca la XLIII edici del certmens culturals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197675_123082/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 22-03-2021
Almenara convoca la XLIII edici del certmens culturals

L'Ajuntament d'Almenara ja ha convocat la XLIII edici dels certmens literaris promoguts pel consistori, que sn el de narrativa Joan Fuster i el de poesia Prixita, amb l'objectiu de potenciar la creaci de textos tant en el format de prosa com en vers, divulgant les lletres i la cultura. Per a cadascun dels concursos l'Ajuntament d'Almenara entregar un nic premi de 400 euros.

Pel que respecta al XLIII Concurs de Narrativa Joan Fuster en les bases es destaca que poden presentar-se tots aquelles persones que ho desitgen amb els seus treballs narratius i plena llibertat temtica. Aquests hauran de tindre un mnim de 20 pgines a una cara amb lletra Arial 12. Quant al XLIII Concurs de Poesia Prixita, tamb podran participar totes les persones que ho desitgen presentant versos de temtica i estructura lliure amb un mxim de 70 versos en Arial 12 i doble interlineat. Per als dos concursos les obres han de ser originals i no han de tindre premis d'altres certmens literaris. Els treballs podran ser en valenci o en castell.

Tant en narrativa com en poesia, els treballs hauran de presentar-se sota un pseudnim o lema, quedant el ttol i la identitat de l'autor o autora per a un sobre tancat que tamb s'entregar. Les persones participants hauran de presentar les seues obres abans del 31 de maig de 2021 a les 15 hores de manera presencial, per correu o a travs de la seu electrnica. El 10 de setembre es reunir el jurat i el 29 d'octubre est prevista el lliurament dels premis a la Biblioteca Pblica Municipal Joan Fuster. Totes les persones interessades a participar podran informar-se de totes les bases i detalls dels concursos en el departament de Cultura del consistori aix com en les xarxes socials municipals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana