Almenara: Almenara crear una borsa per a la contractaci de socorristes per a la temporada estival


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197778_123173/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 09-04-2021
Almenara crear una borsa per a la contractaci de socorristes per a la temporada estival

Al llarg dels prxims dies l'Ajuntament d'Almenara t previst convocar un procs selectiu per a la contractaci de socorristes cara a la prxima temporada estival, per la qual cosa en breu eixiran les bases i caracterstiques de la convocatria per a la creaci d'una borsa de treball amb aquests fins.

Aix ho ha comentat l'alcaldessa, Estbaliz Prez, que ha destacat que un any ms "des de l'Ajuntament d'Almenara apostem per la gesti directa d'aquest servei a travs del propi consistori tal com hem fet els anys anteriors, emmarcant-se en la nostra filosofia de gesti directa des del propi ajuntament tal com tamb realitzem amb l'Escola Infantil Municipal aix com amb els serveis de recollida de fems i neteja viria".

Aix, al llarg dels prxims dies en la seu electrnica i en el propi ajuntament es donaran a conixer aquestes bases per a la creaci de la borsa de socorristes a travs de la que es contractar el personal que puga ser necessari per a l'atenci de la platja i la piscina aquest estiu. El procs selectiu, com s habitual en aquests casos tindr entre altres caracterstiques proves fsiques, escrites, test psicotcnic, aix com l'acreditaci de mrits i l'aportaci de les titulacions que es requerisquen.

D'aquesta manera, es comptar amb una borsa operativa per a poder realitzar les contractacions que siguen necessries per al servei i estiga tot l'equip de vigilncia i socorrisme, tant per a la platja com per a la piscina, llest per a temporada estival.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana