Almenara: Almenara crea una borsa d'ocupaci temporal per a la contractaci d'auxiliars de platja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197810_123201/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-04-2021
Almenara crea una borsa d'ocupaci temporal per a la contractaci d'auxiliars de platja

Des del 16 d'abril, i durant deu dies naturals (26 abril), totes les persones interessades podran sollicitar formar part de la borsa d'ocupaci temporal d'auxiliar de platja convocada per l'Ajuntament d'Almenara per a la prxima temporada estival. Els contractes seran d'aproximadament tres mesos, coincidint amb la temporada estival, de juny a setembre. Pel que respecta al nombre de places, se seleccionaran segons les necessitats existents en aquest moment. Per exemple, el passat exercici van ser quatre les persones seleccionades.

Entre altres, les tasques que hauran de realitzar seran labors d'informaci i control d'accs i aforament de la platja, aix com vetlar pel compliment de les normatives i mesures de carcter sanitari vigents en aquest moment. De la mateixa manera tamb s'encarregaran de la recepci, orientaci i informaci als visitants que arriben a la Platja Casablanca.

Tamb informaran els usuaris de les platges dels avisos i comunicats realitzats des d'Emergncies o Protecci Civil. Al mateix temps collaboraran en les tasques d'ajuda, auxili o socors en les quals puguen ser necessaris per al que rebran formaci especfica. A ms s'encarregaran de registrar i comunicar tot tipus d'incidncies que puguen succeir en la zona martima i rees properes, per al que estaran en permanent contacte amb la Policia Local d'Almenara.

Tota la informaci referent a les bases, requisits i caracterstiques del procs selectiu es pot trobar a l'Ajuntament d'Almenara, aix com en la seu electrnica del consistori, dins de la web almenara.es.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana