Almenara: Almenara adquireix un dron destinat a la Policia Local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197910_123294/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197910_123294/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197910_123294/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197910_123294/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-05-2021
Almenara adquireix un dron destinat a la Policia Local

La Policia Local d'Almenara ja disposa d'un dron per a les seues tasques vinculades a la seguretat ciutadana desprs de l'adquisici del mateix per part de l'Ajuntament d'Almenara. El dron ja es troba operatiu per a realitzar els seus primers vols desprs d'un perode de prova.

Segons ha explicat l'alcaldessa, Estbaliz Prez, el dron "s'utilitzar principalment per a la vigilncia del terme municipal, tant en la prevenci de robatoris com en la qesti d'abocaments incontrolats" aix com tamb a la platja durant l'estiu amb temes com "la vigilncia de la mateixa i el control d'aforaments en el seu cas, sense oblidar la seua funci per a realitzar recomanacions o advertiments des de l'altaveu que disposa".

El Cap de la Policia Local d'Almenara, Javier Navarro, ha comentat que "tamb s'utilitzar el dron en tots els temes vinculats a la seguretat ciutadana en els quals siga necessari, aix com en qestions com el control d'aparcaments, sense oblidar els casos d'emergncies com a temporals, inundacions o incendis". A ms de les tecnologies habituals aquest dron tindr tamb plans de vol automatitzats el que permetr establir rutes depenent de les qestions que ms interessen, com per exemple, en poca de collites, una ruta per on estan els horts cultivats en aqueix moment. El seu sistema d'altaveus tamb podr utilitzar-se per a emetre consells, missatges, indicacions o alertes.

Navarro ha recordat que per a l's del dron, la Policia Local d'Almenara compta amb tres agents que han realitzat el corresponent curs de pilot de drons, que seran els encarregats de volar-lo. La intenci s gradualment ampliar la formaci a ms agents de la plantilla.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana