Almenara: Els carrers d'Almenara, plat de cinema per a la pellcula 'Quatre raons'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197924_123306/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197924_123306/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197924_123306/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 11-05-2021
Els carrers d'Almenara, plat de cinema per a la pellcula 'Quatre raons'

La localitat d'Almenara, des de hui i fins al 4 de juny ser escenari del rodatge d'una pellcula titulada Quatre Raons dirigida per Pedro Rosado i interpretada per Cristina Plazas, Lorena Lpez i Mercedes Sampietro. El rodatge suposar que al llarg d'aquest perode de temps es produiran talls de carrers i espais pblics en determinats moments del dia degut al rodatge, que tamb es realitzar en diversos paratges de la localitat.

Aix, al llarg del dia de hui s'han tallat de manera intermitent els carrers Major i el cam del Cabeol i aquesta vesprada es tallar el carrer Victoria Kent. Dem dimarts els talls afectaran l'Avinguda Pas Valenci i el carrer Mestre Tintor. El divendres 14 es veuran afectades els carrers Enric Valor i de la Pau. Peridicament des de les xarxes socials municipals s'anir informant dels vials afectats pel rodatge de la pellcula.

El director, Pedro Rosado, que viu a Sagunt, ha destacat les virtuts d'Almenara i d'ac el motiu de la seua elecci, especialment doncs cada vegada que viatge cap a Barcelona veig que la muntanya abraa al poble pel que quan es va escriure el gui vaig pensar que millor poble que Almenara per a gravar no hi ha cap, tant pels seus paratges, carrers i edificis com el propi Ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana