Almenara: Almenara presenta la programaci de l'estiu esportiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198176_123531/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 16-06-2021
Almenara presenta la programaci de l'estiu esportiu

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almenara ha presentat la programaci de cursos i esdeveniments esportius que se celebraran en la localitat aquest estiu, activitats totes elles adaptades a les normatives sanitries vigents en el moment de la seua celebraci.

Aix dins del captol d'esdeveniments enguany es recuperaran dues proves habituals dins de lEstiu Esportiu dAlmenara com sn la Volta a Peu a la Platja dAlmenara que enguany se celebrar el 7 d'agost a les 20 hores arribant a la seua XXXVII edici i la Travessia Platja dAlmenara que arribar l'1 d'agost a les 10 del mat i que arribar a la seua desena edici.

Els esdeveniments esportius es completaran amb la Mster Orgull LGTBI 2021 de botes de rebot que arribar el dissabte 26 de juny a les 19.30 hores emmarcada en la programaci Almenara amb Orgull i la primera edici de la Mster Class Sunset Cycling amb Lydia Expsito, Noelia Fenollosa i Vero Almero al capdavant, que arribar el dissabte 24 de juliol entre les 20 i les 23 hores en l'aparcament del Carrer Costa del Sol. Les inscripcions seran en Sportmaniacs.

A ms, com de costum, l'estiu s'ompli de cursos esportius. Enguany destaca la novetat del Hiit per a majors de 16 anys. Seran 6 sessions els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol i el 4 i l'11 d'agost en l'aparcament del carrer del Sol amb un preu de 15 euros.

Tamb es realitzaran en el mateix lloc les clssiques classes de *freestyler els dilluns i divendres, aix com les de botes de rebot els dimecres. Pel que respecta a les classes de zumba, seran els dilluns, dimarts i dijous en la Plaa dels Pescadors. Tamb continuaran les classes de running en el Pont de lArena que arribaran els dimarts i dijous, mentre que el ciclisme de sala ser els dilluns i dimecres en el poliesportiu. Per a ms informaci i inscripcions es pot acudir o cridar al Mol dArrs.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que aquest estiu pretenem continuar recuperant les activitats esportives, aix s adaptades a les normatives sanitries, aix apostem per tornar a celebrar la Volta a Peu i la Travessia nadant juntament amb la mster de botes de rebot i la novetat de la Sunset Cycling amb tres grans professionals al capdavant. A ms tamb apostem pels habituals cursos esportius d'estiu que tenen una gran acceptaci i enguany innovem amb sessions de hiit per a majors de 16 anys.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana