Almenara: Almenara, en toc de queda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198377_123704/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198377_123704/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 22-07-2021
Almenara, en toc de queda

El Tribunal Superior de Justcia de la Comunitat Valenciana ha autoritzat la limitaci de la mobilitat nocturna (toc de queda) a proposta de la Generalitat Valenciana en 77 municipis de la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba Almenara. La limitaci de mobilitat nocturna en un principi ser per al perode comprs entre el 26 de juliol i el 16 d'agost. El toc de queda ser entre la 1 de la matinada i les 6 del mat. La mesura es pren atenent diversos parmetres, entre ells el nivell de positius per la covid-19.

D'aquesta manera, a partir de les 01.00 hores del 26 de juliol quedar restringida la mobilitat nocturna en tot el terme municipal fins al 16 d'agost en l'horari referit, per la qual cosa no es podr transitar per la localitat. Des de l'Ajuntament d'Almenara es vetlar pel compliment d'aquest mandat que compta amb el vistiplau dels tribunals de Justcia.

L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha tornat a demanar "molta responsabilitat i precauci a tots els vens i venes davant la situaci actual de creixement quant al nombre de positius, perqu com hem vist, el virus encara segueix ac i haurem de fer un nou esfor per la salut de tots i totes". Prez ha assenyalat que "s una pena que desprs de tants mesos d'esforos collectius estiguem ara en aquesta situaci per el nostre esfor no ha sigut debades, i de ben segur una vegada ms aconseguirem revertir la pandmia unint el bon ritme de la vacunaci i com no la responsabilitat de tots i totes, cosa que ens fa ser optimistes cara al futur".

Cal recordar que a ms del toc de queda en 77 municipis de la Comunitat, tamb segueixen limitades en tot l'mbit autonmic les reunions socials de ms de 10 persones, aix com tamb est tancat l'oci nocturn i els bars i restaurants han de tancar a les 00.30 hores, amb taules de 10 persones en terrassa i 6 a l'interior. A ms contnua la reducci d'aforaments en diversos sectors. A ms contnua sent molt recomanable l's continuat de la mscara en qualsevol situaci. Finalment, en cas de tindre smptomes, es recomana cridar telefnicament al Centre de Salut.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana