Almenara: Almenara presenta les Festes d'Estiu de la platja Casablanca adaptades a la pandmia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198489_123799/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198489_123799/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198489_123799/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 04-08-2021
Almenara presenta les Festes d'Estiu de la platja Casablanca adaptades a la pandmia

L'Ajuntament d'Almenara ha presentat la programaci dels Festes dEstiu de la Platja Casablanca que hem preparat amb activitats per a tots els pblics adaptades a les normatives sanitries vinculades al Covid-19, segons ha explicat l'alcaldessa, Estbaliz Prez. L'alcaldessa destaca que des del 6 fins al 16 d'agost es podran trobar activitats musicals, esportives, familiars, el NatureFest amb les food trucks i comeros locals, i la recuperaci d'un element tradicional com el castell aqutic de focs artificials el dia de Sant Roc.

La programaci s'ha volgut realitzar apostant i fent costat a sectors que han sigut colpejats per la crisi provocada pel Covid-19, com sn el cultural, el comercial i el pirotcnic amb una programaci adaptades a les normes sanitries vigents i que culminar abans del toc de queda que recordem hi ha en el nostre terme municipal entre la 1 i les 6 de la matinada fins al 16 d'agost.

Les activitats tindran els seus primers actes aquest cap de setmana amb l'actuaci el divendres de Gem en la Plaa dels Pescadors dins del Cicle Msica Segura a la Plaa. El dissabte, desprs d'un any d'absncia, tornar la Volta a Peu a la Platja Casablanca en la seua XXXVII edici, amb unes estrictes normes pel protocol sanitari i que enguany per aquest motiu canviar el seu recorregut. Finalment, el diumenge, dins de lEstiuet, en el Parc Municipal se celebrar l'espectacle Cataplum!!!.

Els esdeveniments continuaran entre l'11 i el 16 d'agost amb el NatureFest que se celebrar en l'aparcament municipal situat en les proximitats del carrer Costa Brava dins del nucli martim. Al llarg d'aquests dies estaran les conegudes food trucks en aquest recinte, aix com tamb diversos comeros locals que exposaran els seus productes estiuencs i novetats.

En aquest recinte a ms hi haur activitats musicals vespertines amb les actuacions de DJ Indie, Rock Fort Band, Trebede, Neon Collective amb el tribut a U2 i Depeche Mode, Efran y los Flamencos, los Manolos Plateados amb el tribut a el ltimo de la Fila, Pilar Bayarri, i Sin Bikini Pop. Tamb hi haur activitats infantils i msica ambiental.

Les celebracions acabaran el dilluns 16 d'agost a les 23 hores amb la recuperaci del tradicional castell aeri-aqutic al costat de la mar a crrec de la pirotcnia Hermanos Caballer d'Almenara.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana