Almenara: Christian Royo guanya la XXXVII Volta a peu a la platja d'Almenara

La Plana al Dia | Almenara | General | 08-08-2021
Christian Royo guanya la XXXVII Volta a peu a la platja d'Almenara

Christian Royo Bayot del Delta València es va proclamar vencedor absolut de la XXXVII Volta a Peu Platja d’Almenara, que es va celebrar ahir després del parèntesi del passat any per la Covid-19. La prova, sota unes estrictes mesures sanitàries, es va celebrar en un recorregut de 5 quilòmetres que el guanyador va tardar a realitzar 15.37 minuts. En segona posició va quedar Francesc Cabrero Bolós, del Tripuzol amb un crono de 15.40 i en tercer lloc va quedar David Palomera*Svensson del CA Saltamontes amb un registre de 15.48.

Pel que respecta a la categoria femenina absoluta, la vencedora va ser l'atleta del Playas de Castelló Ainhoa Martín González amb un crono de 18.18, seguida d'Alba Cebrián del AD Marathon amb un temps de 18.23 i de Núria Conejos García del Delta València CA amb un registre de 19.05.

Per categories, la victòria en sènior va ser per a Jacobo López i Andrea Moreno, en veterans A va guanyar Francisco Gómez i en veteranes A Manuela Estellés. Pel que respecta a veterans B, la victòria va correspondre a Julián Ramírez i en veteranes B a Noemí Ramírez. Finalment en cadets van véncer Aroa Badillo i Miguel González.

Pel que respecta a la classificació local, en la categoria masculina la victòria va ser per a Carlos Olmedo, seguit de Vicente Roig i Alejandro Menes, tots ells del XTREM Almenara. En la categoria femenina la victòria va ser per a Pilar Forner, seguida d'Aida Álvarez i Susana Íñiguez. Les tres, també del XTREM Almenara.

La prova, en la qual van competir al voltant de 320 atletes, es va celebrar amb unes estrictes normes a causa de la pandèmia produïda per la Covid-19, com per exemple un control d'accés, separació en l'eixida, o fins i tot l'obligació de portar màscara en els primers 100 metres de la prova i només passar la línia de meta. Per aquesta circumstància, també es va variar ahir el circuit habitual que va tindre eixida i arribada en les proximitats del Pont de l’Arena, enfront del karting.