Almenara: Almenara repartir prop de 600 xecs de 10 per a la compra de material escolar al comer local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198728_124002/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 06-09-2021
Almenara repartir prop de 600 xecs de 10 per a la compra de material escolar al comer local

L'Ajuntament d'Almenara collaborar amb les despeses familiars per al material escolar amb el repartiment de prop de 600 xecs valorats en 10 euros per a adquirir aquest material en el comer local d'Almenara entre els i les alumnes de Primria aix com els que formen part de l'Institut. Aquests xecs, que es repartiran a l'alumnat el primer dia de classe, es podran utilitzar a les botigues d'Almenara entre el 8 i el 30 de setembre.

Pel que respecta a l'alumnat de l'etapa d'Infantil, ats que en el collegi el material s compartit, s'entregar al centre una aportaci econmica per aula per a l'adquisici del que es considere necessari a les botigues d'Almenara utilitzant el mateix sistema.

L'alcaldessa, Estbaliz Prez, ha assenyalat que prenem aquesta mesura per a recolzar en la despesa per a la volta al collegi a les famlies locals desprs de dos anys difcils per la pandmia i alhora busquem que aquesta aportaci revertisca en el comer local d'Almenara per a secundar-lo en moments tan complicats com aquests. Aquesta iniciativa se suma a altres en el mateix sentit empreses des del consistori.

Al mateix temps, com s tradici, el nou alumnat de 3 anys que s'incorpora al CEIP Juan Carlos I de la localitat rebr tamb unes carmanyoles perqu en elles puguen portar l'esmorzar (entrep o fruita) quan vagen a classe. Aquestes carmanyoles fa dos anys es van repartir a tot l'alumnat del centre i cada any s'entreguen als nous alumnes i alumnes. D'aquesta manera es busca que l'alumnat del collegi puga portar el seu esmorzar en el recipient i evitar que el porten en bosses de plstic, papers, o alumini, amb el que d'una banda s'utilitzar menys plstic i per l'altra a ms evitarem que hi haja papers fora de lloc o pel sl, s a dir ms neteja. Tot aix per a potenciar "l'educaci ambiental, el respecte, la neteja i l'ordre, segons ha indicat l'alcaldessa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana