Almenara: Les obres de construccin de les esculleres d'Almenara, seguirn endavant


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199162_124432/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 27-11-2021
Les obres de construccin de les esculleres d'Almenara, seguirn endavant

L'obres de construcci de les esculleres per a protegir el litoral d'Almenara continuaran avant desprs de la resoluci de l'Audincia Nacional que ha desestimat el recurs presentat per l'Ajuntament de Sagunt contra l'inici de les actuacions sollicitant la paralitzaci cautelar d'aquestes.

En la resoluci la Sala estima que ha de prevaldre l'inters pblic de l'execuci del projecte enfront dels interessos particulars de l'Ajuntament recurrent, sobretot tenint en compte que es tracta de l'execuci de treballs per a la salvaguarda i protecci de la zona costera, i que les obres (que es troben en estat avanat) responen a l'inters general d'evitar els danys causats pels temporals.

L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha assenyalat que s una gran alegria que el magistrat i les magistrades de la Sala del Contencis Administratiu de l'Audincia Nacional hagen denegat el recurs presentat, ja que la construcci de les esculleres s vital per al futur d'Almenara. Prez ha recordat que sn moltssims anys de lluita i espera, de temporals i destrucci, i ara que les obres estan en marxa, aquestes no han de parar i han de concloure tal com est previst en el projecte. L'alcaldessa ha destacat que amb aquesta resoluci s'ha fet justcia amb el poble d'Almenara.

Ara b, Prez, tamb ha assenyalat que com sempre, estar la meua voluntat i la de l'Ajuntament d'Almenara, d'ajudar a les localitats venes en la nostra comuna lluita per a protegir les nostres costes i litoral.

L'Ajuntament d'Almenara va decidir presentar-se com a part en el procs desprs de la demanda de paralitzaci de les obres per part de l'Ajuntament de Sagunt contra el Ministeri per a la Transici Ecolgica i el Repte Demogrfic en ser part afectada per aquest recurs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana