Almenara: La campanya de Nadal del comerç local d'Almenara es desenvoluparà del 18 de desembre al 5 de gener


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218864_138235/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-12-2023
La campanya de Nadal del comerç local d'Almenara es desenvoluparà del 18 de desembre al 5 de gener

L'Ajuntament d'Almenara està preparant la campanya comercial de Nadal d'aquest any, que es durà a terme del 18 de desembre al 5 de gener. En aquesta campanya es sortejaran 2.000 euros en premis, repartits entre aquells que completen les targetes que acrediten les compres en els establiments adherits.

Els comerços interessats encara poden sumar-se a la campanya, ja que el termini d'inscripció finalitzarà el 11 de desembre. Enguany, es canviarà el sistema de premis, es lliurarà una targeta que haurà de contenir els segells de cinc establiments adherits, en els quals s'haja realitzat una compra mínima de 10 euros.

Les targetes podran dipositar-se des del 18 de desembre fins al 5 de gener en una urna situada en el Molí d'Arròs. Aquelles persones que dipositen les targetes participaran en el sorteig de diversos premis, entre ells un de 500 euros, dos de 250 euros, cinc de 100 euros i deu de 50 euros. A més, les 200 primeres persones que dipositen les seues targetes rebran un regal directe.

La regidora de Turisme i Comerç, Alicia Paricio, ha destacat la importància d'aquesta campanya per a promoure les compres nadalenques en el comerç local d'Almenara. Paricio ha animat als ciutadans a realitzar les seues compres en els establiments de la localitat, destacant la proximitat, qualitat i confiança que oferixen.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana