Alt Maestrat: Trig inicia el servei de transport mdic gratut


 
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 21-09-2018
 

L'Ajuntament de Trig i la Diputaci de Castell han engegat un servei de taxi que portar aquells vens que ho necessiten a les seues consultes mdiques. Aquest mateix mat s'ha produt el primer transport.
Des de l'Ajuntament es ressalta que amb aquest servei es facilitaran els transports i visites mdiques dels vens, especialment aquells de major edat. D'aquesta forma, aquells que ja no poden conduir o no compten amb carnet podran desplaar-se al metge sense problemes ni preocupacions i de la forma ms segura.
L'Ajuntament de Trig compta amb un pressupost de 1075,02 euros fins a final d'any per a pagar aquests serveis de taxi. Tal s aix, que es demana que solament aquells que realment necessiten utilitzar el servei facen s d'ell, ja que una vegada finalitzat el pressupost caldr donar per finalitzat el servei.
D'aquesta forma, ressaltar que es podran beneficiar aquells que tinguen visita ?Consulta Externa- en Centres Hospitalaris i Metges de la provncia i aquells que tinguen revisi d'optometria, auditiva o odontolgica en els municipis propers a Trig. Assenyalar que en aquest segon cas no es cobriran trajectes, per exemple, fins a Castell o Vinars.
Aquells que desitgen sol?licitar el servei hauran d'anar a l'Ajuntament de Trig dies abans de la data d'utilitzaci i presentar el justificant de la visita mdica. Aqueix mateix dia, un taxi els arreplegar a casa, portar al centre mdic i retornar a casa en finalitzar la consulta. Al retorn a Trig els usuaris del servei hauran de presentar en l'Ajuntament el justificant de la consulta mdica perqu el consistori es faa crrec del pagament del taxi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana