Alt Maestrat: Jornada de portes obertes per a les oficines de turisme


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176972_105466/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 21-09-2018
Jornada de portes obertes per a les oficines de turisme

El museu de la Valltorta ha organitzat dos sessions de portes obertes per als tcnics de les oficines de Turisme del territori castellonenc. L'objectiu principal s donar a conixer el recursos culturals i patrimonials in situ per poder informar, explicar-lo i transmetre les sensacions al turista.

Donat que s dificil fer compatible la tasca d'atenci a les oficines i el desplaament a Trig, s'han dissenyat dos sessions: una pel mat i l'altra per la vesprada. En les dos hi haur una visita guiada per l'exposici permanent i s'aprofitar per recollir les suggerncies que puguen aportar les oficines de Turisme. Per als tcnics que acudeixquen el dimecres 3 d'octubre es visitar la Cova de Cavalls i per als que s'apropen el proper dimarts 25 de setembre per la vesprada s visitar les Coves del Civil.
Al llarg de l'estiu arriben molts visitants de la costa i des del Museu la Valltorta s t el convenciment que l'art rupestre llevant com altres recursos patrimonials de les terres de l'interior sn una bona aposta d'oferta complementria i que cal aprofitar les sinergies entre la costa i l'interior.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana