Alt Maestrat: L'Executiva Provincial dna suport a la fulla de ruta del nou govern socialista d'Albocsser


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188805_115441/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 20-09-2019
L'Executiva Provincial dna suport a la fulla de ruta del nou govern socialista d'Albocsser

> El secretari general del PSPV a Castell, Ernest Blanch, destaca que l'equip d'Isabel Albalat "representa la voluntat de canvi expressada en les urnes el 26M desprs de la desdia dels governs del PP"Millorar serveis educatius, sanitaris i socials; adequaci de carreteres i camins; potenciar la promoci turstica i millorar la gesti municipal de l'Ajuntament d'Albocsser. Aquests sn els principals eixos de govern que s'ha marcat el Grup Municipal Socialista per al mandat municipal 2019-2023, segons han exposat els regidors socialistes, encapalats per l'alcaldessa, Isabel Albalat, en una reuni mantinguda amb el grup d'estratgia de l'Executiva Provincial del PSPV.

El secretari general del PSPV a Castell, Ernest Blanch, ha expressat el "suport absolut de l'Executiva Provincial al full de ruta marcat pel PSPV d'Albocsser per a revertir els anys de govern del PP, que s'han tradut en una parlisi de l'administraci i una prdua d'oportunitats per a la localitat".

La reuni tamb ha comptat amb la participaci del secretari general comarcal del PSPV Ports-Maestrat, Evaristo Mart; la senadora i sotssecretria d'Acci Poltica, Ana Edo; el diputat i sotssecretari de Relacions Institucionals, Germn Renau; la sotssecretria de Sectorial, Mari Carmen Aguilella; el sotssecretari d'Acci Electoral i alcalde de Sot de Ferrer, Ramn Martnez; i el secretari de Poltica Municipal i alcalde de Vilafams, Abel Ibez.

Blanch ha destacat que "el Grup Municipal Socialista encarna la voluntat de canvi expressada pels vens i venes d'Albocsser el passat 26 de maig, que van votar per un futur millor i amb ms oportunitats". L'alcaldessa, Isabel Albalat, i el seu equip de regidors amb Levi Rull, Alina Covaci i Empar Adell "s'han marcat uns objectius per a convertir l'Ajuntament en un aliat de les demandes de la gent d'Albocsser i en el PSPV tindran el suport que necessiten per a impulsar actuacions i projectes que dinamitzen la localitat".

Entre les propostes, destaca la millora de les infraestructures educatives, l'arranjament de carreteres per a millorar les connexions, la millora de l'atenci sanitria, dotaci d'installacions esportives que permeten oferir alternatives als joves de la localitat, entre altres. Un altre dels reptes que afronten s l'elaboraci de pressupostos desprs de "cinc anys consecutius en els quals el PP ha prorrogat els comptes de 2014, una mostra de la desdia amb la qual la dreta ha gestionat l'Ajuntament".

La promoci turstica ser un altre dels eixos de l'acci del govern socialista d'Isabel Albalat. "Les festes de Sant Antoni no sn sol un esdeveniment tradicional d'inters sin que t un potencial turstic important i, per tant, de dinamitzaci econmica que cal potenciar", ha expressat la prpia alcaldessa, Isabel Albalat. El tamb diputat autonmic per Castell Ernest Blanch ha manifestat "el suport socialista perqu les administracions atenguen les reivindicacions de municipis com Albocsser". 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana