Alt Maestrat: Serra d'en Galceran aposta per les energies netes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194174_120087/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 06-03-2020
Serra d'en Galceran aposta per les energies netes


• L'alcalde, Juan Carlos Mateu, aprofita la reparació de la teulada del depòsit d'aigua potable per a traure aprofitament de l'explotació com a hort solar
• La nova estructura ha sigut subvencionada a través del Pla d'Emergències Hídriques gràcies a la gestió del diputat provincial del PP David Vicente

El municipi de Serra d'en Galceran ha apostat per les energies netes per a aprofitar al màxim els seus recursos públics. Així ho explicava l'alcalde de la localitat, Juan Carlos Mateu, després de concloure les obres de renovació de la teulada del deposite d'aigua potable. “Es tracta d'una mesura amb la qual pretenem traure utilitat a espais que fins al moment no la tenien i que generen un benefici extra per a continuar millorant la qualitat de vida dels nostres veïns”.
L'alcalde explicava els detalls al diputat provincial del PP, David Vicente, que ha estat en contacte amb el primer edil per a garantir que el projecte de construcció de la nova estructura comptara amb subvencions públiques que reduïren la despesa per a la localitat.
“La teulada del depòsit que subministra aigua potable al poble va caure i la inversió s'elevava a 30.000 euros. Una suma important per a una localitat amb escassos recursos com la nostra”. No obstant això, “gràcies a la gestió del nostre diputat provincial, hem aconseguit que el Pla d'Emergències Hídriques de la Diputació ens finance parcialment l'obra de manera que el desemborsament per a la nostra localitat s'haja minimitzat”.
Per part seua, David Vicente ha posat en valor “l'esforç de les xicotetes poblacions d'interior que han de garantir serveis i prestacions bàsiques als seus veïns amb molts menys recursos”. Des del Grup Popular en Diputació, “continuarem sent útils a la nostra província. S'ha de garantir el major suport als quals menys tenen per a assegurar el futur que mereix l'interior. I per a això la Diputació ha de deixar de ser el caixer de Ximo Puig, per a tornar a convertir-se en la institució que defensa i protegeix a la nostra província”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana