Alt Maestrat: Ares del Maestrat se suma a la lluita feminista


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194184_120097/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194184_120097/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 06-03-2020
Ares del Maestrat se suma a la lluita feminista


L'Ajuntament i els veïns del municipi llegeixen un manifest per la igualtat de gènereL'Ajuntament d'Ares del Maestrat ha fet pública aquesta mateixa setmana l'agenda trimestral de primavera, amb multitud d'actes de caràcter divers.

L'agenda comença amb tots els esdeveniments d'aquest cap de setmana, molts d'ells dedicats al 8M.

Avui mateix, a les 12h, veïns del municipi s'han concentrat a la porta de l'Ajuntament junt amb membres i treballadors del consistori per a realitzar la lectura del manifest per la igualtat de gènere. Aquest ha posat en rellevància la desigualtat que a dia d'avui encara pateixen les dones i que cal erradicar. També s'ha denunciat qualsevol tipus de violència masclista i s'ha manifestat la importància de fomentar la igualtat en els més menuts, com a base de l'educació per a les futures generacions.

Tot seguit, s'ha procedit a fer una fotografia col·lectiva.

Els actes dedicats al Dia Internacional de la Dona continuen a la vesprada, moment en que es visionarà la pel·lícula "Concepció Arenal, la visitadora de cárceles" al telecentre.

L'agenda del cap de setmana continua demà matí amb una visita guiada a la Nevera dels Regatxols a càrrec de l'Oficina de Turisme.

Amb aquestes activitats, Ares prepara un cap de setmana cultural i reivindicatiu.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana