Alt Maestrat: La Gurdia Civil det a una persona per un robatori amb violncia i intimidaci


 
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 14-01-2021
 

La Gurdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora d'un robatori amb violncia i intimidaci en la localitat de Benlloch.
El dia 13 de novembre de passat any, la Gurdia Civil va tindre coneixement de la perpetraci d'un robatori amb violncia i intimidaci en un habitatge de la poblaci de Benlloch, en la qual la persona perjudicada comunicava que desprs d'escoltar sorolls en la planta superior, va pujar a la mateixa trobant els calaixos de mobles oberts i tot regirat, adonant-se que una persona baixava les escales rpidament, dirigint-se feia ell, moment en qu l'intrs li va assestar un navallada en els dits de la m esquerra, aprofitant aqueix moment per a fugir precipitadament de l'habitatge.
Per part dels Gurdies Civils i desprs de laborioses gestions, es va procedir a prendre diferents declaracions atesta'ls i unides a altres ms tcniques, es va poder identificar al presumpte autor de l'illcit penal.
Una vegada es va poder localitzar en la localitat Benicarl, es va procedir a la seua detenci com a suposat autor d'un delicte de robatori amb violncia i intimidaci.
Les diligncies instrudes, juntament amb el detingut han sigut entregades en els Jutjats de Vinars en funcions de gurdia.
L'actuaci ha sigut realitzada per efectius de l'Equip Territorial de Policia Judicial de la Gurdia Civil d'Orpesa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana