Alt Maestrat: La Mancomunitat Alt Maestrat celebra el Dia de la Dona amb una atractiva programaci


 
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 03-03-2021
 

L'rea d'Igualtat de la Mancomunitat Alt Maestrat, que treballa per i per als vens i venes d'Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d'en Besora, Albocsser, Trig i La Serratella ha preparat una srie d'activitats amb motiu de la celebraci del Dia de la Dona, emmarcat en la jornada del 8 de mar. Sota el lema 'Per mi, per totes', l'organitzaci comenar aquesta setmana amb la posada en marxa de les activitats.

La primera ser la taula redona en lnia "Conseqncies de la Covid. Una conciliaci precria", organitzada per la Xarxa Valenciana d'Agents d'Igualtat al costat del projecte 'Fem Xarxa, Fem Igualtat'.

En la segent jornada, el mateix Dia de la Dona, a les 12.00 hores es publicar en les xarxes socials de la Mancomunitat la lectura del Manifest. Simultniament, a les 12.30 hores del mateix dia s'inaugurar l'exposici de cartells elaborats per l'alumnat dels instituts CES Alt Maestrat i Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal; s'exposaran en la plaa de l'Esglsia d'Albocsser i en l'Oficina de Turisme de Benassal. D'altra banda, s'inaugurar en la mateixa plaa d'Albocsser l'exposici 'Sota el paraigua de la igualtat".

El dijous 11, a les 18.00 hores tindr lloc la ponncia en lnia 'Desigualtats en temps de confinament' a crrec d'Empar Aguado, activitat organitzada pel CDR Alt Maestrat.

Altres activitats que es realitzaran durant el mes de mar i en relaci amb el Dia de la Dona seran el lliurament de premis del concurs de cartells 8M 'Per mi, per totes'; la presentaci del projecte educatiu 'Dones que fan histria' per a visibilitzar a les dones del territori de la Mancomunitat; i el taller 'Apunta't al bon rotllo', a crrec de la Fundaci Isonomia de la Universitat Jaume I.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana