Alt Millars: L'Ajuntament de Montn donar treball a 13 persones grcies a un taller d'ocupaci per a millorar l'entorn forestal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198317_123652/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Millars | General | 15-07-2021
L'Ajuntament de Montn donar treball a 13 persones grcies a un taller d'ocupaci per a millorar l'entorn forestal

L'Ajuntament de Montn ha obert ja el procs de selecci de les primeres tres persones de les 13 que podran obtindre un treball grcies al taller d'ocupaci que li han adjudicat per a formar a 10 persones desocupades en tasques vinculades a la neteja i aprofitament forestal. Fins dimarts que ve 20 de juliol es poden inscriure totes les persones interessades a participar en el procs de selecci de personal directiu, docent i auxiliar administratiu.

Labora, Servei Valenci d'Ocupaci i Formaci, i l'Ajuntament de Montn, han publicat ja les bases en la web municipal (montan.es) per a seleccionar a aquests tres primers treballadors, que seran desprs els encarregats de posar en marxa el taller d'ocupaci 'La Teixiria II' i formar als 10 alumnes treballadors que es contracten. El pressupost aprovat s de 241.358,40 euros, una quantitat molt important per a un poble xicotet com Montn, i els interessats podran presentar la seua sollicitud a l'Ajuntament de Montn, aix com en la web www.labora.gva.es.

Sergio *Fornas, alcalde de Montn, ha destacat que "s una gran notcia que grcies a aquest taller d'ocupaci, que hem aconseguit en competncia amb molts projectes d'altres ajuntaments, podrem ajudar a moltes persones parades del poble durant un any. A ms, aquestes persones actualment desocupades ajudaran a millorar i recuperar el patrimoni natural del nostre municipi".

Cal tindre en compte que els alumnes obtindran un certificat de professionalitat quan finalitzen aquest programa mixt d'ocupaci i formaci, desprs de rebre un cicle de formaci i capacitaci professional de sis mesos en conservaci i millora de muntanyes, per a desprs estar dedicats durant altres sis mesos al cicle d'aprofitaments forestals.

Cofinanat per Govern, Generalitat i Fons Social Europeu

El projecte, l'entitat promotora del qual s l'Ajuntament de Montn, est cofinanat per la Generalitat, el Ministeri de Treball i Economia Social i, en el seu cas, pel Fons Social Europeu. Fins al dimarts 20 de juliol est obert el termini de presentaci de sollicituds i documentaci requerida en les bases generals per a les persones interessades a participar en el procs de selecci de personal directiu, docent i auxiliar administratiu, del taller d'ocupaci Montn 2021 "La Teixiria II".

El termini de presentaci de sollicituds i de la documentaci requerida en la Bases Generals per a les persones interessades a participar en el procs de selecci del personal directiu, docent i auxiliar administratiu finalitza el 20 de juliol i les persones triades treballaran des de l'1 d'octubre de 2021 fins al 30 de setembre de 2022.

El director tindr un treball de 12 mesos a jornada completa, 40 hores laborals a la setmana. Requereix titulaci universitria.

El docent ser responsable d'activitats auxiliars en conservaci i millora de muntanyes, aix com en aprofitaments Forestals. Sn 12 mesos a jornada completa, 40 hores laborals a la setmana. Es requereix titulaci i experincia professional prevista en l'RD 1211/2009, de 17 de juliol, modificat pel RD 682/2011, de 13 de maig, modificat pel RD 627/2013, aix com la competncia docent, conforme al que s'estableix en l'article 13 del Reial decret 34/2008.

L'auxiliar administratiu tindr un treball de 12 mesos a mitja jornada, 20 hores laborals a la setmana. Requerir, com a mnim, alguna de les segents titulacions: FP I/ Cicle de grau mitj en l'especialitat; haver realitzat amb aprofitament alguna acci formativa relacionada amb les especialitats, segons el fitxer d'especialitats del *SEPE, de l'rea Professional d'Administraci i Gesti, pertanyent a la Famlia Professional de la mateixa denominaci; o graduat en Educaci Secundria o Graduat Escolar amb experincia en auxiliar administratiu de, almenys, 12 mesos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana