Alt Millars: Altura, sense refor sanitari a l'estiu per segon any consecutiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198633_123922/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Millars | General | 17-08-2021
Altura, sense refor sanitari a l'estiu per segon any consecutiu

La localitat d'Altura, en l'Alt Palncia, pateix per segon any consecutiu la retallada sanitria de les poltiques de Ximo Puig. El Govern del PSOE ha decidit novament privar al municipi del metge i de la infermera de refor que cada estiu garantia a la localitat la deguda cobertura sanitria.
La protesta, que afecta una poblaci de ms de 3.600 habitants que arribat l'estiu es multiplica per quatre, l'ha coneguda en primera persona la diputada provincial i presidenta del PP a la provncia de Castell, Marta Barrachina, qui aquesta setmana ha visitat el municipi a fi que el Consell resolga all que el PSOE silencia en aquest municipi.
Acompanyada pel portaveu del PP en la localitat i tamb diputat provincial, Vicente Rodrguez, els vens d'Altura, tal com ha assenyalat el dirigent popular, mereixen la cobertura sanitria que l'esquerra est desmantellant. I, segons explica el portaveu del PP a Altura, estem parlant de recursos vitals, bsics i fonamentals per a garantir l'estat de benestar en un moment, de pandmia, que exigeix reforar plantilles, no dinamitar-les.
Per a Vicente Rodrguez aquest s una retallada injusta i indeguda. En 2020, el PSOE va decidir suspendre el mdic refor que cada estiu assegurava la cobertura sanitria a la localitat. En 2021, el cstig continua. I el problema s que no sols no reforcen el centre de salut, sin que el metge i la infermera assignada al centre no sn substituts per vacances, per la qual cosa la retallada s doble.
En aquest sentit, des del PPCS, argumenta el portaveu del PP a Altura, continuarem alant la veu per la provncia, posant el focus i l'altaveu a la ciutadania a la qual el Consell del PSOE pretn silenciar mentre executa retallades que ataquen a la qualitat de vida dels alturanos. Perqu enfront de l'escalada socialista que minva els recursos dels castellonencs, el PP ha iniciat una croada en defensa del futur i les oportunitats que mereix la provncia, que mereix Castell, ha declarat Rodrguez.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana