Alt Millars: Els Reis Mags portaran demà els regals a les cases de totes les nenes i els nens de Montán


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220380_139207/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/1/220380_139207/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Millars | General | 04-01-2024
Els Reis Mags portaran demà els regals a les cases de totes les nenes i els nens de Montán

Montán mantindrà demà la tradició que els Reis Mags porten els regals a les xiquetes i xiquets del poble casa per casa. Es tracta d'una cosa absolutament excepcional a la província gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament perquè els més menuts del poble puguen celebrar aquest dia tant assenyalat amb la màxima emoció.

Així, està confirmada la celebració de la cavalcada a les 18 hores pels carrers del poble, que precedirà l'arribada de les seues Majestats els Reis Mags d'Orient a totes les cases de Montán que ho hagen sol·licitat, alguna cosa que està previst que succeïsca a partir de les 20 hores.

Sergi Fornas, alcalde de Montán, ha informat que 'es tracta d'una tradició única en el nostre poble que els més menuts esperen amb molta il·lusió després de la cavalcada. Així que els Reis Mags procediran al repartiment a domicili de tots els regals a les cases de les xiquetes i xiquets de Montán. Hem fet arribar aquesta informació oficial a totes les xicotetes i xicotets del nostre poble per a què estiguen preparats'.

Cal tindre en compte que els pajes reals de les seues Majestats els Reis Mags d'Orient van visitar dissabte 30 de desembre Montán per a recollir les cartes de les xiquetes i xiquets del poble. 'Desitgem que es complisquen tots els seus desitjos i que demà 5 de gener els Reis arriben carregats de regals per a ells. Nosaltres, des de l'Ajuntament, agraïm a tots els habitants del poble la seua participació i ajuda per a, junts, mantindre la màgia de Nadal', ha destacat l'alcalde.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana