Alt Millars: Fanzara organiza la primera Fira de Caa con actividades deportivas y de ocio


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225823_143037/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Millars | General | 11-04-2024
Fanzara organiza la primera Fira de Caa con actividades deportivas y de ocio

29 de marzo de 2024.- L'Ajuntament de Fanzara ha organitzat la que ser la primera edici de la Fira de Caa de la localitat. Una iniciativa que s possible grcies a l'estreta collaboraci amb els vens aficionats a este esport i representats pel Club de Caadors Sant Sepulcre del municipi.

'Compartim amb ells esta iniciativa i la van secundar des del primer moment', assenyala el jove alcalde de Fanzara, Marc Diago. El treball desenvolupat durant mesos bra a bra amb el collectiu ha illuminat esta primera edici que se celebrar el 13 d'abril i que comptar amb un ampli programa dirigit a totes les edats.

De fet, l'Ajuntament de Fanzara ha demanat la collaboraci de la Federaci Valenciana de Caa perqu esta cita siga una fita que torne a repetir-se. 'Comptarem amb els especialistes de l'escola de caa', ha explicat Diago, 'i a comptar amb una exposici de gossos que estic convenut atraur a centenars de vens i visitants'.

No ser l'nica oferta que integre la programaci d'esta fira que es desenvolupar des de les 9.00 del mat a les 21.00 hores. Tallers, exhibicions i simuladors completen una programaci en la qual hi haur una mplia oferta per al pblic infantil.

'Desitgem que la cita es convertisca en una jornada per a gaudir en famlia', afirma l'alcalde. Manualitats per als ms xicotets, aus de falconeria, tir amb arquegen part d'una jornada que comptar amb llocs de venda i una animada vetlada musical per a tancar la jornada, la qual ser possible grcies a la collaboraci de la comissi de festes.

'Estem illusionats amb esta primera edici i l'objectiu s repetir-la de la m dels nostres vens perqu esperem que siga un rotund xit', ha concls Diago.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana