Alt Palancia: L'executiva provincial porta 'Fem PSPV' al Alto Palancia amb l'objectiu d'obrir el partit a la ciutadania


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194207_120118/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 07-03-2020
L'executiva provincial porta 'Fem PSPV' al Alto Palancia amb l'objectiu d'obrir el partit a la ciutadania
El secretari general dels socialistes a la província de Castelló ha destacat "l'impuls inversor" de la Generalitat i la diputació a la comarca palantina
El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha portat este dissabte la iniciativa 'Fem PSPV' al Alto Palancia amb l'objectiu que els representants del partit en les diferents institucions coneguen, de primera mà, les preocupacions dels veïns i veïnes de la comarca palantina. Cal assenyalar que la jornada està oberta a tota la ciutadania que pot traslladar les seues inquietuds sobre algun assumpte perquè puga ser atés pels càrrecs del partit.
La cita ha tingut lloc a Viver amb un esmorzar informal al qual han assistit el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, la secretària de l'executiva federal i diputada nacional del PSPV-PSOE per Castelló, Susana Ros, la vicesecretària de l'executiva provincial i senadora, Ana Edo, el vicesecretari de l'executiva provincial i president de la Diputació de Castelló, José Martí, la vicesecretària de l'executiva provincial Mari Carmen Aguilella, el vicesecretari de l'executiva provincial i alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez, la secretària d'Igualtat i Lluita contra la Violència de Gènere i alcaldessa d'Altura, Rocío Ibáñez, el secretari general de la comarca i alcalde de Soneja, Benjamí Escriche, els diputats autonòmics Francisco Gil i Carlos Laguna, a més d'alcaldes, alcaldesses i portaveus dels diferents municipis del Alto Palancia. A la cita també han acudit veïns i veïnes de la comarca que han preguntat per la situació d'alguns dels projectes que es preveuen desenvolupar en els pròxims anys.
Blanch ha recordat que la comarca de l'Alt Palància ha rebut un "important impuls" amb els pressupostos de la Generalitat per a 2020 amb una inversió directa de més d'un milió d'euros en actuacions concretes per a la comarca i una despesa social que supera els 67,8 milions d'euros "que garanteixen els serveis bàsics fonamentals en este territori".
Així mateix, el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló ha posat en valor el Pla 135 de la Diputació de Casteló de Cooperació Provincial per a Obres i Serveis de 2020, que manté els 12,4 milions d'inversió de 2019 però introdueix canvis substancials "que permetran als ajuntaments disposar de més recursos i tindre una major capacitat de decisió a l'hora de realitzar les seues inversions". "Amb estes noves bases, els ajuntaments guanyen autonomia perquè decidiran el tipus d'inversions que desitgen realitzar", ha assenyalat el dirigent socialista.
Blanch ha ressaltat el caràcter de "proximitat" de la iniciativa 'Fem PSPV' "que ens farà saber les qüestions concretes que preocupen la ciutadania" i ha ressaltat que "precisament, ara tenim la força institucional suficient per a des de la diputació, des del Congrés dels Diputats, des del Senat, les Corts Valencianes i les mancomunitats, afrontar els reptes dels pròxims anys".
El secretari general i diputat autonòmic ha ressaltat que el partit socialista "és el primer partit de la província, i el primer partit a defensar les llibertats, a defensar la igualtat, el feminisme, i tots eixos valors que ens han fet partit, i que ens han convertit en referent de l'esquerra espanyola".
Per part seua, el secretari general del PSPV-PSOE de l'Alt Palància, Benjamí Escrige, ha agraït la presència dels càrrecs institucionals i va instar a continuar treballant per a atendre les demandes de la ciutadania. Prèviament a l'esmorzar, els representants del partit encapçalats pel seu secretari general, Ernest Blanch, s'han reunit amb els alcaldes i portaveus socialistes de la comarca de l'Alt Palància.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana