Alt Palancia: L'agrupació socialista d'Azuébar aporta mil euros al programa "Emergència Coronavirus" de Creu Roja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194829_120593/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 28-03-2020
L'agrupació socialista d'Azuébar aporta mil euros al programa

El secretari general Alfredo Molina destaca la labor de l'ONG en la distribució d'aliments i productes d'higiene als més vulnerables
L'agrupació socialista d'Azuébar ha acordat aportar la quantitat de 1.000 euros al programa de Creu Roja "Emergència Coronavirus" per a "ajudar a la població més vulnerable en esta pandèmia amb la compra i distribució d'aliments i productes d'higiene", explica el secretari general Alfredo Molina.
Molina assenayala que, amb este pla, "Creu Roja pretén reduir els efectes de la pandèmia Covid-19 adaptant els seus serveis i activitats a l'excepcionalitat d'este moment per a assegurar la continuïtat de les respostes a la població en general i, especialment, a les persones en situació de vulnerabilitat".
"És per això que, des de l'agrupació socialista d'Azuébar volem aportar el nostre granet d'arena a esta encomiable labor, digna de visibilitzar, i que ajuda a suportar el confinament als qui més el necessiten", diu el secretari general. A més, Molina també vol destacar el treball d'acompanyament que realitza la Creu Roja "tan necessari ara per a les persones que viuen soles". 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana