Alt Palancia: Generalitat atn la petici de Sant Rafael i construir la passarella per als vianants del pont sobre el riu Snia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195226_120991/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | Cultura | 28-04-2020
Generalitat atn la petici de Sant Rafael i construir la passarella per als vianants del pont sobre el riu Snia

La Generalitat Valenciana atn les peticions realitzades per part de l'Ajuntament de San Rafael del Ro de la necessitat de construir un accs per als vianants en el pont que uneix el municipi amb Ulldecona en traure ja a licitaci pblica la contractaci de la seua construcci per un import base de 344.913,83 euros ms IVA. El consistori havia reclamat en diverses ocasions des de fa anys la necessitat d'aquesta infraestructura fonamental per a garantir la seguretat viria en un tram molt utilitzat pels vens de totes dues localitats.

L'alcalde de Sant Rafael, Domingo Giner, ha explicat que sens dubte s una molt bona notcia per al nostre poble que atn els crits d'atenci que en diverses ocasions hem fet de la inseguretat viria que es genera en aquest tram. Sabem que encara queden mesos per a veure-ho fet realitat, perqu ara les empreses tindran fins a finals de juny per a presentar les seues ofertes i el procs ha de continuar, per que s'avance en tot el procs administratiu que comporta una obra com aquesta s per a nosaltres una gran satisfacci.

En aqueix sentit, Giner ha destacat que el pont sobre el Snia s molt utilitzat per tots per a creuar al Barri del Castell d'Ulldecona, i amb aquesta passarella per fi podrem fer-ho amb seguretat. Des de l'Ajuntament hem posat en diverses ocasions sobre la taula la inseguretat que suposa actualment per als nostres vens transitar per aqueix tram en el qual coincideixen vianants i trnsit. Aix que aquesta passarella ser un abans i un desprs en les comunicacions del nostre poble.

Cal assenyalar que les obres de PASSARELLA PER ALS VIANANTS SOBRE EL RIU SNIA A SAN RAFAEL DEL RO (CASTELL) que dur a terme la Generalitat Valenciana consisteixen en la construcci d'un itinerari per a vianants i ciclistes, d'uns 170 metres de longitud entre la Plaa de Joan Carles I (Sant Rafael) i el barri del Castell (Ulldecona), format per dos trams: un primer tram format per una passarella annexa al pont actual sobre el riu Snia i un segon tram que done continutat a la citada passarella fins al nucli urb de Sant Rafael del Riu.


Millor comunicaci entre Sant Rafael i Ulldecona
Cal tindre en compte que en l'actualitat la comunicaci entre San Rafael del Ro i el Barri del Castell d'Ulldecona es produeix a travs d'aquest pont sobre el riu Snia i d'una rotonda urbana formada pels carrers Vinars i Carretera de Tarragona, totes dues de titularitat municipal, que connecten la CV-11, et titularitat de la Generalitat, amb la TV-3319, de titularitat de la Diputaci de Tarragona.

Aquest itinerari s el que s'utilitza principalment com a accs a la Tinena de Benifass i a la poblaci de la Snia, mentre no s'execute el projecte de l'autovia A-7 i variant de Sant Rafael, que alliberar a la travessia de Sant Rafael i al pont del trnsit de pas, per no al trnsit local i al trnsit per als vianants i ciclista que, en qualsevol cas, continuaran utilitzant el pont actual.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana