Alt Palancia: Preocupacin por la paralizacin de las obras del auditorio en Altura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/11/217490_137417/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/11/217490_137417/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 17-11-2023
Preocupacin por la paralizacin de las obras del auditorio en Altura

El Partit Popular d'Altura ha mostrat la seua preocupaci per la paralitzaci de les obres de l'auditori. Una infraestructura presentada com a 'estrela de mandat' per part del PSOE i que en data de hui 'presenta un estat dramtic, fruit d'una paralitzaci que ning vol'.

Aix ho ha considerat el portaveu del PP a Altura, Carlos Punter, qui ha manifestat que 'l'estat de la installaci hauria de ser el contrari. Les obres haurien d'estar concloses i a plena activitat. Per contra tenim l'esquelet d'una infraestructura en la qual no s'aprecia cap moviment'.

Des del PP d'Altura reclamen al PSOE informaci respecte a la situaci del projecte i exigeixen 'el compliment dels compromisos adquirits amb la poblaci'. 'Hem complit un 2022 en el qual no es va executar cap avan que complira amb el projectat en la fase 3, a pesar que estava pressupostada'.

I a poc ms d'un mes d'acomiadar l'any 2023, la situaci 'no millora'. 'Esta s l'obra estrela del PSOE i s'ha quedat en els fonaments, ennuegada i sense aparent avan cap'. 'Altura mereix que qui governa complisca els seus compromisos i no embenen fum'. 'Volem veure este projecte finalitzat i en marxa. Volem que ens expliquen per quins motius no avancen i desitgem que Altura puga estrenar com ms prompte millor la installaci que el PSOE va anunciar fa anys i que hui segueix sense executar-se'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana