Alt Palancia: El Toro fa balanç positiu de la XX Fira de la Tòfona Negra


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/11/218193_137846/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/11/218193_137846/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 27-11-2023
El Toro fa balanç positiu de la XX Fira de la Tòfona Negra

La tòfona negra s'ha consagrat aquest cap de setmana en la Vila de El Toro, en l'esdeveniment més multitudinari de les vint edicions que s'han celebrat fins a la data. Professionals, tècnics, cultivadors i visitants de la província i de fora d'ella van ser presents en aquesta petita localitat de l'Alt Palància.

L'alcalde de la Vila de El Toro, José Arenes, es mostra feliç pel gran nombre de visites que s'han registrat en aquesta Fira. Destaca l'esforç de tot un poble per donar a conéixer la riquesa que es cultiva a la terra.

Durant l'esdeveniment, el municipi va aprofitar per reconéixer l'elit d'un dels seus veïns més joves, Víctor Orduña, campió d'Europa de 110 metres tanques. L'alcalde assenyala que és un exemple de la força de la terra que estimen.

Més de 80 autoritats de la Diputació Provincial de Castelló i de l'Alt Palància van ser presents en la Fira de la Tòfona Negra. El certamen va comptar amb més de 40 expositors, demostrant el seu creixement i capacitat per ampliar el mercat.

En el marc de l'esdeveniment, es va retre homenatge a Víctor Orduña, qui va ser reconegut pel seu títol de campió d'Europa de 110 metres tanques. L'alcalde destaca que Orduña és un exemple per a tot el poble i expressa el seu desig que aconseguisca més èxits en el futur.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana