Alt Palancia: el PP presenta els pressupostos de la Generalitat per a l'Alt Palància


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218670_138122/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/12/218670_138122/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 02-12-2023
el PP presenta els pressupostos de la Generalitat per a l'Alt Palància

El Partit Popular de la província de Castelló ha reivindicat avui a Caudiel el suport del Consell en matèria educativa i sociosanitària. Ho ha fet a través del seu secretari general, Salvador Aguilella, qui ha mantingut una reunió de treball amb alcaldes, regidors, afiliats i militants de la comarca de l'Alt Palància per a reivindicar 'un Consell que fomenta la vida, el benestar i les oportunitats en el nostre interior'.

Aguilella ha posat en valor la injecció de 1,8 milions d'euros en la construcció de centres educatius a Jérica, Segorbe i Viver. Ha destacat els centres de dia de Teresa i Soneja així com el centre de salut de Montanejos. I ha subratllat la inversió de 600.000 euros en el CEAM de Segorbe. 'Totes elles són accions que el Botànic no havia recolzat i que Carlos Mazón avala amb els seus pressupostos en 2024'.

Des del PP, ha considerat Aguilella, 'farem possible la culminació d'aquests reptes i desafiaments. Perquè estem compromesos amb les persones i no solament ho anunciem, sinó que ho fem. És la paraula d'un president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, amb qui ha arribat el fi d'una etapa, la de les excuses i falses promeses del Botànic, liderat per Ximo Puig, que tanta desafecció i desesperança han transmès a la nostra província'.

'Castelló ha deixat de ser la gran perjudicada de les polítiques socialistes per a ser una província més de la Comunitat Valenciana que mereix tota la inversió i futur', ha declarat Aguilella. 'I des del PPCS farem tot el que estiga en les nostres mans perquè les demandes del nostre territori, i en especial del nostre interior, no es perdin sinó que prenguen la paraula en Les Corts per a exigir les inversions que per justícia mereixen'. 'Crendre en les persones, com fa Carlos Mazón, és garantir futur i oportunitats', ha assegurat el secretari general del PPCS.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana