Baix Maestrat: El PSPV-PSOE d'Alcal de Xivert exigeix un despatx i mitjans tcnics per a poder realitzar la seua labor d'oposici


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186294_113364/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 18-06-2019
El PSPV-PSOE d'Alcal de Xivert exigeix un despatx i mitjans tcnics per a poder realitzar la seua labor d'oposici

El portaveu del Grup Socialista a l'Ajuntament d'Alcal de Xivert-Alcossebre, Joan Ronchera, ha presentat un escrit en el Registre Municipal exigint un despatx tcnicament ben dotat, que dispose de tots els mitjans informtics que necessita un grup poltic per a desenvolupar de forma satisfactria la labor de control a l'equip de govern.
Ha recordat a l'alcalde del PP, Francisco Juan, que ?estem en 2019 i que els quatre regidors del Partit Socialista necessiten un espai digne per a realitzar la labor fiscalitzadora i propositiva que esperen les 1.200 persones que el passat 26-M van optar per un vot socialista?.
Aquests edils tamb insten a l'alcalde a donar les ordres oportunes que els permeten tindre accs als expedients municipals a travs de la seu electrnica, sense que cap funcionari els estiga vigilant, com ve ocorrent fins hui.
El portaveu socialista demana a ms que l'equip de govern li remeta les actes de les juntes de govern local en els terminis legalment establits.
Finalment, Ronchera exigeix que a travs dels mitjans de comunicaci municipals es procedisca a difondre les propostes que realitzen els edils del PSPV-PSOE.
Sn mesures ?imprescindibles? que ?han d'adoptar-se com ms prompte millor en honor del joc net i de la transparncia democrtica?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana