Baix Maestrat: La millora dels resultats electorals permet al PSPV-PSOE augmentar la seua representació en les comissions de l'Ajuntament de Peníscola


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 29-06-2019
 

 Isabel Esbrí demana a l'alcalde que la cap de premsa també preste servei als grups de l'oposició i exigeix que tots els grups representats en el consistori tinguen un espai en el periòdic municipal

29/06/2019.- La millora dels resultats del Partit Socialista en la localitat de Peníscola ha fet possible que en la present legislatura dispose de dos representants en cadascuna de les comissions municipals. Ho ha explicat la portaveu municipal, Isabel Esbrí, qui ha informat que la proposta inicial d'alcaldia era que el PSPV-PSOE únicament tinguera un representant. No obstant això, a instàncies del Grup Socialista, i aplicant el criteri de proporcionalitat, la decisió final adoptada ha sigut que el PSPV-PSOE dispose de dos representants en cadascuna de les comissions.
És un acord que es va adoptar en el primer ple municipal del present mandat, en el qual el Partit Socialista va votar a favor de la contractació de la periodista adscrita a alcaldia com a personal eventual, des del convenciment que ?un ajuntament de les dimensions del nostre, necessita una persona que estiga al capdavant del gabinet de comunicació?.
No obstant això, Isabel Esbrí ha recordat que es tracta d'una persona que treballa per a tot l'ajuntament, raó per la qual sol?licita a Andrés Martínez que estenga les seues funcions a la resta de grups representats en la corporació. Un assumpte que pot quedar regulat amb l'aprovació del reglament de municipal, que en ple 2019, ?és una necessitat?.
Finalment, en el transcurs de la sessió plenària, la portaveu del PSPV-PSOE va apel?lar al ?joc net? democràtic per a sol?licitar que els partits de l'oposició també tinguen el seu espai en el periòdic municipal. Sobre aquest tema ha dit que ?si volem ser un ajuntament 100% democràtic, tots els partits han de tindre el seu espai en aquesta publicació?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana